09-Nov-2020 door Livia

Beleef samen met ons de Internationale Week van de Caycediaanse Sofrologie. Ze start zondag 15 november 2020 en loopt tot zaterdag 21 november.

Elke dag wordt er een gratis online sofrologie-oefening gegeven en kan je luisteren naar interessante rondetafelgesprekken. Het thema zal zich dit jaar toespitsen op de inzetbaarheid van sofrologie tijdens de Covid-19-pandemie waar we nog steeds mee te maken hebben. Thema's die aangesneden zullen worden zijn o.a. : "Jeugd, jonge mensen: hoe te leven met Covid", "Stress op het werk in tijden van gezondheidscrisis". Je kan alle info vinden via deze link. Registreer je en schrijf je gratis in via voorgaande link om zo toegang krijgen tot het materiaal dat Sofrocay vanaf zondag 15 november ter beschikking zal stellen.

Sinds 2019 vieren we dit jaarlijkse evenement. Het valt samen met de verjaardag van de geboorte van de grondlegger van sofrologie: Prof. Alfonso Caycedo, op 19 november. Dit is een gelegenheid om hulde te brengen aan hem en om zijn werk meer bekendheid te geven, evenals al het werk dat wordt gedaan door sofrologen uit de verschillende landen waar deze methode wordt beoefend.

Moest het de eerste keer zijn dat je met sofrologie kennis maakt, is dit een ideale manier om je eens in de materie onder te dompelen. Veel plezier!