NaamAnnick Hoefnagels
AdresHalewijnlaan 5, 2900 Schoten
Telefoon03/ 293 08 33
GSM0478/297684
E-mailrelax@vivance.nu
Websitewww.vivance.nu
FunctieDocent bij INTENSS & Bestuurslid VCS
OpleidingBachelor in Bedrijfscommunicatie, Shiatsu massagetherapie (2011), Basisdiploma (2012) in de Caycediaanse Sofrologie aan Iscasof vzw, met als specialisatie Ludieke Sofrologie (Claudia en Ricardo)
DoelgroepCorporate Wellness – preventie en bescherming van het welzijn van medewerkers in België en Nederland; Groepslessen voor particulieren te Schoten, samen met kinesiste Lieve Haazen – www.starttorelax.org

Op 10 maart 1977 ben ik geboren met een scherpe, ludieke geest en een hoge sensitiviteit. Opgroeiend in een commerciële omgeving besefte ik al snel het belang van intermenselijke relaties en groepsdynamiek. Mijn interesse in mensen en mijn diploma bedrijfskunde dreef mij in de Internationale Handel waar ik als gedurende 10 jaar met veel enthousiasme de wereld mocht verkennen. Daar heb ik zelf mogen ondervinden wat de negatieve gevolgen zijn van stress, zowel mentaal als fysiek. De juiste mensen, workshops en cursussen hebben me geholpen om mijn gevoeligheid als kracht te ontwikkelen. Met veel passie en enthousiasme deel ik mijn expertise rond lichaamsbewustzijn en tracht ik praktische handvaten aan te reiken voor meer innerlijke rust, positiviteit en stressweerbaarheid.

Voor meer info en contact: http://www.vivance.nu en https://www.facebook.com/vivance.nu/