NaamLieve Haazen
AdresLindenlei 78, 2900 Schoten
Telefoon03 6855737
GSM0473 85 08 37
E-mailhaazenlieve@gmail.com
Functiementor/coach bij INTENSS
OpleidingKinesitherapeute met specialisaties manuele lymfedrainage ad modum Vodder en Relaxatietherapie, Basisdiploma (2002) in de Caycediaanse Sofrologie aan Iscasof vzw, met als specialisaties Perinatale en Ludieke Sofrologie, Geriartrie.
Type sessieszowel individueel als in groep
Doelgroepiedereen die wil leren om bewuster om te gaan met stressfactoren, CVS, hyperventilatie, depressie, pré- en postnatale begeleiding en slaapproblemen.

Medeoprichter van www.vivance.nu

Als kinesitherapeute stond ik open voor nieuwe zienswijzen en methoden, vooral dié methoden die een ‘holistische benadering’ van de mens beogen. Zo bekwaamde ik mij in de manuele lymfedrainage Vodder, als holistische behandelingsvorm. Deze techniek heeft goede resultaten, en bracht mezelf tot rust. Maar ik bleef toch met onopgeloste problemen bij patiënten worstelen: “hoe zit dat nu met die ‘psycho-somatiek'?" Toevallig kwam ik in contact met ‘sofrologie’ . De eerste workshop ‘Ludieke Sofrologie’ gaf mij een ‘Eureka’-gevoel. Ik schreef me onmiddellijk in om de opleiding ‘sofrologie’ te volgen en deze in mijn praktijk toe te passen. Reeds na één jaar opleiding ontdekte ik mogelijkheden om sofrologie toe te voegen aan mijn behandelingen in de kinepraktijk.

Dankzij dagelijkse oefeningen, filosofische lectuur en studie, de workshops en de themadagen die ik bij Iscasof volgde, is er een spirituele ontwikkeling gebeurd in mezelf en heb ik gaandeweg mezelf ontmoet. Ik heb geleerd mijn eigen capaciteiten te ontdekken en trouw te blijven aan mijn waarden !

Deze ontdekking wil ik graag delen met anderen.