NaamTessa Vanderzypen
AdresMeeuwenlaan 7, 9150 Bazel
Telefoon0498 330 222
E-mailinfo@imu-uri-levensstroom.be
Websiteimu-uri-levensstroom.be
OpleidingSofrologie, Yoga docente
Type sessiesindividueel en in groep
DoelgroepHoog-gevoelige-persoonlijkheid (HSP), chronische stress, lichte trauma verwerking, burn out, relatie therapie, opvoedkundige thema's (ouder/kind, school, tieners,...)

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar voor mij heeft Sofrologie toch net dat ietsje extra...

Sofrologie werkt sterk in op "positieve somatisatie", dat waar on-balans is ontstaan, weer in evenwicht brengen. Door enerzijds diepe ontspanning toe te laten tijdens de oefeningen en anderzijds onze vitale levenskracht aan te boren, komen beide polen weer in evenwicht.

We ontladen ons op het ritme van de ademhaling en integreren al het deugddoende wat tot herstel leidt. Sofrologie voert ons op een veilige manier naar diepere lagen van ons bewustzijn zodat we onze oude patronen kunnen vervangen door nieuwe programma's die aansluiten bij een gezond en evenwichtig zelf.

Dat geeft ons de mogelijkheid om ZELF de touwtjes weer in handen te nemen in ons leven. We bewandelen de weg van bewustwording, in eerste plaats zelf-bewustwording... en van daaruit groeit de rest geleidelijk aan vanzelf!

Stress maakt plaats voor vertrouwen, vertrouwen geeft ruimte voor verandering en de integratie legt het fundament voor een nieuw zelf, een evenwichtig zelf, MET DE STROOM VAN ONS LEVEN MEE....