NaamLivia Verlinden
AdresLosbergenlaan 16, 3010 Leuven Kessel-Lo
Telefoon0472 10 40 40
E-maillivia.verlinden@sofrologen.net
Functiementor/coach bij INTENSS & tutor bij Sofrocay - Internationale Academie & Bestuurslid VCS
OpleidingSociaal pedagoog, Master in de Caycediaanse Sofrologie
VormingslicentieWelzijn & Sofrologie; Ludieke Sofrologie; Waarden, Studie & Sofrologie; Gezond Verouderen & Sofrologie; Choreo-Sofrologie; Beter slapen & Sofrologie
Type sessiesindividueel op afspraak, in groep

Afgestudeerd aan de KULeuven in 2001 als sociaal pedagoog en gedurende 14 jaar uiteenlopende professionele ervaringen in het onderwijs, aan de KUL en in het bedrijfsleven, bleef ik me steeds verder bijscholen. Verschillende extra opleidingen volgde ik: NLP-Practitioner (Arcturus), Neurocognitivisme (INC), Meesterschap Inspirerend Coachen (Center for Selfmanagement) en Master in de Caycediaanse Sofrologie (Sofrocay).

Toen ik Sofrologie ontdekte en al haar voordelen zelf ervaarde, geraakte ik snel gepassioneerd door deze prachtige discipline. De zeer sterke klemtoon op de alliantie tussen lichaam en geest was voor mij de "missing link", die ik kon integreren in alles wat ik voordien geleerd had.

Na het afronden van de intensieve training in België en Andorra (2012-2015) bij Sofrocay, besloot ik om mij volledig te wijden aan de sofrologie door het aanbieden van sessies en cursussen, zowel individueel als in groep. Maar ook door mijn inzet binnen Intenss én Sofrocay als mentor/tutor/coach van studenten tijdens hun opleidingsproces.

Mijn wens en missie is om - samen met de vereniging - Sofrologie in het Nederlands taalgebied mee op de kaart te zetten en mensen te begeleiden naar meer harmonie tussen lichaam en geest en daardoor een groter welbevinden en welzijn.

De eenvoud van de oefeningen, de toepasbaarheid in het dagelijks leven en de focus op de positieve beleving zijn volgens mij grote troeven van de sofrologie! De kracht zit in de herhaling en de ervaring ... probeer het zelf!