Leer beter omgaan met stress

Naar bedrijven, scholen, en andere verenigingen toe bieden wij een specifiek programma voor stressbeheersing aan: Welzijn & Sofrologie. Het is een 8-weken programma met 8 praktische technieken voor een betere stressbeheersing thuis en op het werk. In deze cursus ontdek je de basisbegrippen en oefeningen van de sofrologie. De oefeningen hebben onder andere als doel het zelfinzicht te verbeteren, negatieve effecten van stress te beheersen en een positieve en serene levenshouding te bevorderen.

Deze oefenmethode wordt internationaal gewaardeerd voor zijn eenvoudige en effectieve oefeningen, de toepasbaarheid in het dagelijkse leven en de goede resultaten op gebied van de gezondheidszorg, onderwijs en sport.

Deze cursus is ontwikkeld door een multidisciplinair en internationaal team van artsen, psychologen en experts in stressbeheersing, onder leiding van dr. Natalia Caycedo, psychiater en dr. Koen van Rangelrooij, arts en fysiotherapeut. Zij geven tevens leiding aan de internationale academie van de Caycediaanse sofrologie, waarvan een 40-tal opleidingscentra in Europa deel uitmaken.

Gedurende de acht sessies van het oefenprogramma zult u zich stapsgewijs bewust worden van de belangrijke relatie tussen uw lichaam en geest en de invloed hiervan op uw welzijn. Door middel van eenvoudige, originele en doelgerichte oefeningen zult u nieuwe vaardigheden leren om stress en negatieve emoties te reguleren en een positieve en serene levenshouding te ontwikkelen ten aanzien van uw verleden, heden en toekomst.

Verbeter uw welzijn en neem deel aan dit professioneel oefenprogramma, waarvan de effectiviteit wetenschappelijk is aangetoond. Indien u vragen hebt, contacteer ons. Wij helpen u graag verder.

View de flyer.

View de folder met een opsomming van de 8 technieken.